Frontpage   Releases   Forum   Documents   Downloads   Links   Join Us!   Disclaimer   Contact Us


Author Topic: Tiger's UV3 sound mod  (Read 16971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Einfeld11

  • Senior Member
  • ****
  • Hello? Bit busy now. Call you back. Bye!
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #100 on: July 12, 2012, 04:45:32 PM »
 :good: :good: :clapping: :clapping: :yahoo: :yahoo: :dance1: :dance1:

Offline MANYSH

  • UP_DevTeam
  • IL2 Addict
  • *****
  • Gender: Male
    • BLACK WOLF FLYING SQUAD
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #101 on: July 12, 2012, 11:05:39 PM »
How did you fix 100% crash on loading Manysh?
When I copy flyby sounds from up2 in preset folder of uv3  I can hear flybys in quick missions.
In single missions I still have crash on 100% loading.

Have too remove few things from classes, but it still crashing when you hit random object ............. :blush2:

Connecting my last build Sound_UP3.0_ = NIK = _v0.2 and Tiger33 - UV3 gives great sound! A little effort will be all well!  :good:

good news  :friends: :)

Offline ivomajic34

  • Junior Member
  • **
  • Gender: Male
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #102 on: July 14, 2012, 09:25:18 PM »
What are those class files?

Offline MANYSH

  • UP_DevTeam
  • IL2 Addict
  • *****
  • Gender: Male
    • BLACK WOLF FLYING SQUAD
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #103 on: July 14, 2012, 10:10:48 PM »
check your PM ...

Offline dpeters95

  • Junior Member
  • **
  • Gender: Male
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #104 on: July 28, 2012, 03:44:17 PM »
Just a quick question for anyone that knows...  Why does this Mod contain "/Plane/Engine1_D0.Msh" files?  I thought Msh files were graphic files.  Why are they included in a sound mod?

The reason I ask is because some of them conflict with the "Fixed Engine Cowlings & Props" Mod that I have installed.  I can get it to work with all planes if I remove Tiger's UV3 sound mod "Engine1_D0.Msh" file and it doesn't seem to effect Tiger's Mod at all...

Offline Mick

  • Member
  • ***
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #105 on: August 01, 2012, 08:16:08 AM »
Tiger's sound mod also contains a blue flame mod that you can easily delete (3Do folder) or simply deactivate in your conf.ini :

[Mods]
WepEffect=0

Some of them may conflict with Jeronimo's engine cowlings, since they deal with the same engine hooks ...

Offline dpeters95

  • Junior Member
  • **
  • Gender: Male
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #106 on: August 02, 2012, 01:25:19 AM »
Tiger's sound mod also contains a blue flame mod that you can easily delete (3Do folder) or simply deactivate in your conf.ini :

[Mods]
WepEffect=0

Some of them may conflict with Jeronimo's engine cowlings, since they deal with the same engine hooks ...


Thanks for the info Mick!

Offline victor639514

  • Junior Member
  • **
  • Gender: Male
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #107 on: May 18, 2013, 07:43:27 PM »
Hello. :)

The sounds in this mod are beyond impressive! :D However, my only complaint is that the gun sounds in this mod always sound louder than the engine sounds.

Is there any way to fix it, or is it simply just an audio configuration problem?

I'd appreciate any helpful information on this minor complaint. Thank you. :)

Offline MANYSH

  • UP_DevTeam
  • IL2 Addict
  • *****
  • Gender: Male
    • BLACK WOLF FLYING SQUAD
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #108 on: May 18, 2013, 08:28:38 PM »
<a href="http://youtu.be/6EMdbEEi1MI" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://youtu.be/6EMdbEEi1MI</a>
watch in 1080p i have the same problem so try to change this in our bulld..

Offline SAS~Le0ne

  • Junior Member
  • **
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #109 on: May 21, 2013, 07:40:20 PM »
looking really good, I want it

Offline victor639514

  • Junior Member
  • **
  • Gender: Male
Re: Tiger's UV3 sound mod
« Reply #110 on: May 23, 2013, 03:20:30 PM »
http://youtu.be/6EMdbEEi1MI watch in 1080p i have the same problem so try to change this in our bulld..


However, I'm not using Ultrapack 3.1 or anything of the sort, I'm just using HSFX 6 with it's latest patch. ^^;

 

Powered by EzPortal